MØ luan tri këngë në mini-setin për Rolling Stone

4:55 pm 13.02.18

 

Këngëtarja daneze MØ ka qenë pjesë e serive Take One Performance, organizuar nga revista Rolling Stone.

Ajo këndoi tri këngë, ‘When I Was Young’, ‘Run Away’ dhe bashkëpunimin me Diplo, ‘Get It Right’.

Gjatë vitit të kaluar MØ ishte mjaft aktive si në karierën e saj solo, ashtu edhe në bashkëpunime. Ajo nxorri EP-në, When I Was Young, derisa ka paralajmëruar edhe albumin e ri përmes singlit ‘Nights With You’.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM