Mitski – ‘Geyser’

6:47 pm 14.05.18

 

Mitski ka paralajmëruar albumin e ri, Be The Cowboy.

Albumi i ri do të dal më 17 gusht dhe është i radhës pas atij të vitit 2016, Puberty 2.

“Për albumin e ri kam eksperimentuar në narrativ dhe fiksion,” ka thënë këngëtarja.

Derisa ka realizuar albumin me producentin Patrick Hayland, këngëtaraja tha se ata i ishin rikthyer “imazhit të dikujt të vetëm në skenë, duke kënduar solo me dritën kthyer nga ta në një dhomë të errët.”

Mitski gjithashtu shpërndau edhe videon për singlin ‘Geyser’.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM