Missy Elliot do të hyjë në Rock and Roll Hall of Fame

6:46 pm 12.01.19

Missy Elliott photo by Bennett Raglin/Getty Images for EssenceMissy Elliott është futur në Songwriters Hall of Fame. Emërimi i saj u njoftua fillimisht në nëntor 2018. Artistët e tjerë në mesin e emrave të këtij viti ishin John Prine, producent Dallas Austin (Brandy & Monica “The Boy Is Mine”, Yusuf / Cat Stevens, Jack Tempchin, dhe Tom T. Hall. Ceremonia e prezantimit do të mbahet më 13 qershor në hotelin Marriott Marquis në New York City.

Në vitin 2017, JAY-Z u bë reperi i parë që u fut në Songwriters hall of Fame si këngëshkrues. Missy Elliott është raperja e parë femër që do të emërohet dhe të futet në këtë Hall of fame.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM