Mike Myers rikthen karakterin Dr Evil përmes skeçit në ‘The Tonight Show’

3:08 pm 05.04.18

 

Aktori Mike Myers është paraqitur si Dr Evil për një skeç komik të transmetuar në emisionin The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Dr Evil është një nga karakteret që Myers e ka luajtur në tre filmat Austin Powers nga viti 1997 deri më 2012.

Gjatë mbrëmjes së mërkurë, Myers luajti karakterin e Dr Evil i cili pushohet nga kabineti i presidentit amerikan Donald Trump, dhe për këtë Dr Evil është i zemëruar pasi vendin e “Secretary of Evil” i ka zënë Steve Bannon.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM