‘Michael Jackson: Searching for Neverland’, filmi për jetën e mbretit të pop muzikës  (video)

6:36 am 17.05.17

Është publikuar traileri i filmit biografik për ‘mbretin e muzikës pop’ Michael Jackson.

Filmi Michael Jackson: Searching for Neverland është bazuar në librin e vitit 2014, Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days, shkruar nga dy bodygardët e këngëtarit.

Roli kryesor luhet nga Navi, derisa filmi bënë fjalë për vitet e fundit të jetës së Jackson dhe vështirësitë e tij për të balancuar famën dhe jetën familjare.

Filmi Michael Jackson: Searching for Neverland do të debutoj më 29 maj.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM