Merkel para sfidës më të madhe në 12 vite si kancelare

1:06 pm 20.11.17

 

Bisedimet për të formuar koalicionin qeverisës në Gjermani kanë dështuar, duke bërë kështu që Angela Merkel të përballet me sfidën më të madhe të saj në 12 vite si kancelare.

Partia liberale FDP u largua nga bisedumet pas katër javë biseda me bllokun CDU/CSU dhe me të Gjelbërit.

Lideri i FDP, Christian Lindnet, tha se nuk kishte “bazë për besim” në mes tyre.

Çfarë do të ndodh tani ende mbetet e paqartë, por znj. Merkel ka takuar presidentin Frank-Walter Steinmeier, i cili ka fuqinë që të thërras zgjedhje.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM