Më shumë se 50 ari polar hyjnë në qytetin Rus duke shkaktuar një gjendje të jashtëzakonshme

3:39 pm 11.02.19

More Than 50 Polar Bears Invade Russian Town Causing A State Of Emergency
Një qytet në Rusi ka pasur një pushtim të papritur nga më shumë se 50 arinj polarë, duke bërë që zyrtarët të deklarojnë gjendjen e jashtëzakonshme. Banorët e Novaya Zemlya, një ishull i largët Arktik, kanë parë një fluks të madh të arinjve “grabitqarë”, të cilët thuhet se ‘ecin pa turp’ brenda ndërtesave të banimit dhe zyrave.Teachers have expressed concern over the safety of schoolchildren during the bear invasion. Credit: East2West

Rreth 3,000 njerëz që jetojnë në ishull thonë se kanë ‘frikë të dalin jashtë’ përshkak të arinjëve. Megjithatë, banorët rrezikojnë të ndiqen penalisht nëse përpiqen të gjuajnë arinjtë e rrezikuar. Brenda qytetit të Belushya Guba janë numëruar 52 arinj të cilët janë parë duke kërkuar ushqim nëpër kontinjera./UrbanFm/

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM