Mbrapa skenave në ‘Bonnaroo 2018’ me këngëtaren Kali Uchis

8:28 pm 15.06.18

 

R&B-pop artistja Kali Uchis reflekton mbi jetën e saj dhe ofron çasje ekskluzive për revistën Rolling Stone derisa gjendet mbrapa skenës në festivalin Bonnaroo 2018.

“Nëse jeta ime është një film – në film gjithmonë është pjesa e keqe,” thotë këngëtarja.

“Gjithashtu janë edhe pjesët kur ndihesh ulët dhe jashtë, dhe janë ato kur çdo gjë është mahnitëse. Më duhet të kaloj këtë pjesë të filmit për të arritur në pjesën e tij që është e tëra me dashuri.”

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM