Martin Shkreli dënohet me 7 vjet burg

7:59 pm 09.03.18

34 vjeçari u shpall fajtor për mashtrim me letrat me vlerë gjatë vitit të kaluar dhe ka qenë në paraburgim që nga muaji shtator i vitit të kaluar

 

Martin Shkreli i njohur edhe si “njeriu më i urryer në SHBA”, është dënuar me 7 vjet burgim.

Shefi i kompanisë farmaceutike, është dënuar në Brooklyn të New Yorkut dh ka filluar të qajë para gjyqtarit duke i kërkuar atij mëshirë, transmeton Koha.net.

Dënimi maksimal që ai mund të merrte ishte 20 vjet burg, e prokurorët dëshironin dënimin me 15 vjet, por në fund u dënuar me 7 vjet.

34 vjeçari u shpall fajtor për mashtrim me letrat me vlerë gjatë vitit të kaluar dhe ka qenë në paraburgim që nga muaji shtator i vitit të kaluar.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM