Manchester Orchestra – ‘The Gold’  (video)

1:55 pm 09.06.17

 

Manchester Orchestra kanë bërë të ditur kohën e lëshimit të albumit të ri dhe kanë nxjerrë këngë të re.

Albumi i ri, A Black Mile to the Surface, do të dal më 28 korrik përmes Loma Vista Recordings. Bashkë me këtë lajm bendi ka lëshuar edhe videospot për këngën ‘The Gold’.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM