Macklemore me videospot për ditëlindjen e 100 të gjyshes së tij  (video)

4:40 pm 06.07.17

 

Macklemore ka shpërndarë videospotin më të ri, për këngën ‘Glorious’.

Në video, reperi paraqitet bashkë me gjyshen e tij Helen.

Kënga i është dedikuar pikërisht gjyshes e cila ka mbushur 100 vjet.

Kënga ‘Glorious’ përfshin në vete edhe këngëtaren Skylar Grey dhe pritet të jetë në albumin e ri të reperit amerikan.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM