Mac DeMarco luajti ‘One Another’ te The Late Show with Stephen Colbert

6:36 pm 13.12.17

 

Mac DeMarco ofroi një performancë të veçantë derisa ishte mysafir muzikor në emisionin ‘The Late Show with Stephen Colber’.

Këngëtari iu bashkua Stay Human dhe Jon Batiste për të kënduar këngën ‘One Another’ e cila është pjesë e albumit This Old Dog.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM