Lykke Li – ‘utopia’

3:18 pm 14.05.18

 

Lykke Li ka shpërndarë videospotin për këngën ‘utopia’.

Punuar nga Clara Cullen, në video shfaqen pamje nga fëmijëria e këngëtares bashkë me nënën e saj, si dhe pamje të këngëtares tani me fëmijën e saj.

“Nëna për nënën për nënën,” ka shkruar Li në përshkrimin e  videos së saj.

“Utopia është krejt çka nëna ime donte për mua dhe krejt çka unë dua për atë [djalin].”

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM