Lykke Li “ngacmon” duke paralajmëruar materialin e ri (video)

9:15 am 10.04.18

 

Lykke Li ka shpërndarë një video 90-sekondëshe të titulluar ‘so sad so sexy’.

Videoja është e përcjellur me një instrumental, derisa këngëtarja paraqitet në disa gjendje dhe ambiente të ndryshme.

 

 

Kjo mendohet të jetë një paralajmërim për lëshimin e materialit të ri. Këngëtarja kishte thënë gjatë vitit 2016 se është duke punuar në album të ri dhe se ai do të jetë “më shumë pop”.

Albumi i fundit solo nga Lykke ishte ai i vitit 2014, I Never Learn.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM