Louboutin krijoi buzëkuqin më joshës të të gjitha kohërave

1:32 pm 15.08.15

Nuk ka asgjë më tërheqëse për produktet kozmetike që ti thërrasim “objekte të artit”, nga ana tjetër ne duam ti posedojmë ato mënjëherë.

Louboutin e ka të njohur këtë, dhe fundja ky ka frymëzuar pasionin e femrave si dhe kreacionet për dekada me rradhë: së pari, me taket louboutin me thembrrën e kuqe, më pas me manikyrin e thonjve dhe tani, me 38 nuancat e buzëkuqit në formën më dramatike që mund të ekzistojë, atë të plumbit metalik (e cila mund të lidhet si qafore) gjë që nuk e kemi parë këtë verzion asnjëherë më parë. Ekzistojnë tri nuanca për ti zgjedhur: saten i butë i ndritshëm, kadife mat dhe i tejdukshëm, dhe të gjitha këto janë të frymëzuara nga këpucët dhe çantat me firmë. Nga 90$ secila prej tyre, nuk janë edhe aq të lira, por gjërat e mira vijnë rrallë.

buzekuqe-Christian-LouboutinvNuk ka asgjë më tërheqëse për produktet kozmetike që ti thërrasim “objekte të artit”, nga ana tjetër ne duam ti posedojmë ato mënjëherë.

buzekuqe-Christian-Louboutinvvvv

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM