Lopez bëhet bashkë me Cardi B dhe DJ Khaled

6:59 pm 24.05.18

 

Jennifer Lopez, Cardi B dhe DJ Khaled janë bërë bashkë për këngën ‘Dinero’.

Klipi i punuar nga Joseph Khan është i tëri në bardh-e-zi, derisa me një çasje humoristike trajtohet jeta e klasit të lartë.

Kënga ‘Dinero’ është e trea që lëshohet nga Lopez gjatë këtij viti, pas këngëve ‘El Anillo’ dhe ‘Se Acabo El Amor’.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM