Lil Wayne lëshon katër këngë të reja 

4:52 pm 06.07.17

 

Lil Wayne ka befasuar për të mirë fansat e tij.

Reperi ka lëshuar katër këngë të reja brenda ditës.

Më poshtë, mund të dëgjoni playlistën  prej katër këngëve. Atu gjendet një ‘freestyle’ mbi këngën ‘Magnolia’ nga Playboi Carti, si dhe këngët ‘Loyalty’, ‘Mula Gang’ dhe një bashkëpunim me Young Jeezy në këngën ‘Fireworks’.

Në një shkrim në Instagram, Lil Wayne thotë: “Ende po provoj të luftoj për lirinë time por sot them ‘Fuk it’ dhe po u jap gjithë fansave pak muzikë të re! Falemnderit që jeni aty dhe që me durim prisni derisa unë rezistoj këtë luftë.”

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM