Ligjëvënësi republikan insiston se është heteroseksual, nuk dëshiron që kolegu t’i prek dorën (video)

1:21 pm 08.12.17

 

Një përfaqësues republikan në shtetin e Pennsylvanisë ka reagur në mënyrë të pazakontë kur kolegu i tij demokrat i prek dorën derisa flet për një çështje dhe në një moment i referohet kolegut që ka afër.

Daryl Metcalfe disa herë i drejtohet kolegut që e ka afër se nuk dëshiron t’ia prek dorën, thotë se “nuk më pëlqejnë meshkujt” dhe thekson se është i martuar dhe ka gruan të cilën e do.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM