Lidhjet ju bëjnë të shtoni peshë, konfirmon shkenca

10:02 am 24.01.19

Më vjen keq t’ju them, por kam lajme të këqija për çdo njeri që refuzon të besojë se gruaja në jetën e tij po e bën atë të shtojë peshë: Fitimi i peshës në një marrëdhënie është shumë e vërtetë.

Ky fakt  u konfirmua nga një studim i ri i kryer në Universitetin e Queenslandit në Australi, ku studiuesit analizuan dhjetë vjet të dhëna nga më shumë se 15,000 njerëz dhe zbuluan se çiftet në marrëdhënie të lumtura peshonin mesatarisht 13 kilogramë më shumë se sa një person bear, dhe kishte një shtim në peshë mesatare prej 4 paund në vit.

 

giphy (3)

Por ne të gjithë kemi qenë  në atë pozitë, apo jo? Kur ju keni qenë në lidhje me dikë për një kohë, ju nuk keni ndonjë  nxitje për të shkuar në palestër , sepse ju tashmë keni dikë që do të fle me ju, dhe të porositësh ushqim nga shtëpia dhe pirja e dy shishe verë së bashku, ndërsa talleni duke shikuar Netflix tingëllon më mirë se të dalësh dhe të jesh aktiv … dhe para se ta dish, bum! Ke dhjetë kilogramë shtesë. Ndoshta 15.
Nuk ka asgjë turp për këtë, edhe pse. Ju e gjeni dashurinë, por njëkohësisht e humbni të gjithë motivimin për të qëndruar fit..

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM