Lideri i Katalunisë nuk e shpall pavarësinë, kërkon bisedime

6:04 pm 10.10.17

 

Lideri i regjionit të Katalunisë ka thënë se nuk do të shpallë pavarësinë tani për tani por fillimisht do të kërkoj bisedime me Spanjës për të gjetur zgjidhjen.

Carles Puigdemont tha se njerëzit në Katalonia votuan për pavarësi nga Spanja, por ai dëshiron që të negociohet një zgjidhje me Madridin.

Ai kërkoi nga parlamenti në Barcelonë që të pezulloj rezultatin e votimeve dhe kështu t’i mundësohet të filloj bisedimet, dhe jo të kërkoj menjëherë ndarjen e regjionit.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM