Liam Gallagher në version akustik këndon ‘Some Might Say’

4:46 pm 13.02.18

 

Me një version akustik dhe në një ambient të hapur është performanca më e re nga Liam Gallagher.

Ai u bë pjesë e një koncerti të vogël mbi kulmin e ndërtesës ku gjendet Radio X në Londër.

Liam dhe grupi i tij vendosën të luajnë këngën ‘Some Might Say’ të Oasis nga albumi (What’s the Story) Morning Glory?.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM