Liam Gallagher këndon për herë të parë si solo këto dy këngë nga koha e Oasis  (video)

4:56 pm 30.10.17

 

Liam Gallagher nisi turneun e tij të ri në Mbretërinë e Bashkuar dhe në Irlandë duke performuar, ndër të tjera, edhe këngët ‘Some Might Say’ dhe ‘Cigarettes & Alcohol’ nga koha kur ishte në grupin Oasis.

Kjo është hera e parë që Liam këndon këto dy këngë gjatë karierës së tij si solo.

Ish-frontmeni i Oasis ndezi atmosferën në Weston Airport në Dublin të Irlandës gjatë mbrëmjes së dielë. Ai këndoi këngë nga albumi debutues As You Were, derisa fansat i gëzoi edhe me disa këngë nga koha e Oasis.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM