Liam Gallagher – ‘I’ve All I Need’

3:48 pm 25.05.18

 

Liam Gallagher ka shpërndarë videospotin për këngën ‘I’ve All I Need’.

Në klip, ish-frontmeni i Oasis paraqitet gjatë udhëtimeve të tija nëpër turneun për albumin As You Were, duke shfaqur pjesë nga performanca e tij në Glastonbury si dhe nga turneu në Japoni.

GJithashtu, në video kujtohen edhe viktimat e sulmeve në Manchester, derisa paraqitet baneri ‘I Love MCR’ i ekspozuar në qytetin e lindjes së Liam.

Punuar nga Charlie Lightening, videoja e këngës tregon edhe pjesë nga puna në studio për albumin e fundit.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM