Liam Gallagher, Elton John, Mary J. Blige flasin në dokumentarin ‘George Michael: Freedom’ (video)

5:59 pm 10.10.17

 

Më 21 tetor përmes Showtime jepet premiera e dokumentarit George Michael: Freedom.

Në këtë dokumentar paraqitet jeta dhe kariera e këngëtarit anglez i cili vdiq në mars të këtij viti.

Më poshtë, shikoni trailerin e ri ku paraqiten Liam Gallagher, Elton John, Mark Ronson, Mary J. Blige dhe të tjerë të cilët japin mendimet e tyre për George Michael, stilin dhe muzikën e tij.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM