‘Later… with Jools Holland’ rikthehet me performancat e Snow Patrol dhe artistë të tjerë (video)

1:42 pm 09.05.18

 

Snow Patrol ishte një nga bendet që performuan mbrëmë (8 maj) në rikthimin e emisionit Later… with Jools Holland.

‘Chasing Cars’ ishte një nga këngët që Snow Patrol luajtën, bashkë me singlin e ri ‘Empress’.

Gjithashtu, Shame performun ‘One Rizla’, derisa gjithu pjesë e emisionit ishin edhe Plan B, Bettye Lavette, Tower of Power dhe Jade Bird.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM