Lana Del Rey për herë të parë luan singlin ‘Love’  (video)

3:50 pm 19.03.17

Gjatë këtij vikendi Lana Del Rey ishte pjesë e festivalit SXSW në Austin.

Gjatë performancës së saj në 612 West 4th Street, këngëtarja për herë të parë luajti singlin e saj të ri, ‘Love’.

Gjatë këtij koncerti Lana luajti edhe hitet e saja, përfshirë ‘Video Games’ dhe ‘Ultraviolence’.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM