Ky është traileri për filmin ‘Sorry to Bother You’

2:13 pm 21.05.18

 

Aktori Lakeith Stanfield luan rolin kryesor në filmin e Boots Riley, Sorry to Bother You.

Tema e filmit tregon për Cassius Green, një njeri që kalon një periudhë jo të mirë dhe pa fat, derisa gjithçka ndryshon kur mëson sekretin për të bërë shumë para përmes telemarketingut.

Sorry to Bother You del nëpër kinema nga 6 korriku.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM