Ky është traileri për filmin ‘BlacKkKlansman’, nga Spike Lee

5:38 pm 15.05.18

 

Është shpërndarë traileri i parë për filmin e radhës nga regjisori Spike Lee.

BlacKkKlansman quhet filmi që fokusohet në karakterin e Ron Stallworth, një polic afro-amerikan i cili gjatë viteve 1970-ta futet me mission sekret në grupin local të Ku Klux Klan, dhe më pas ngritet deri në krye të tyre.

John David Washington luan rolin kryesor, derisa kolegun e tij e luan Adam Diver.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM