Ky është traileri për dokumentarin ‘Robin Williams: Come Inside My Mind’

10:29 pm 10.06.18

 

Është shpërndarë traileri i parë për dokumentarin e HBO, ‘Robin Williams: Come Inside My Mind’.

Dokumetari i çaset për nga afërt jetës së aktori të ndjerë, Robin Williams, përfshirë karierën e tij, problemet me drogën dhe se si ai e shihte veten.

Filmi do të përfshijë edhe mendimet e shokëve dhe familjes së aktorit.

Williams vdiq në gusht të vitit 2014, duke bërë vetëvrasje në moshën 63 vjeçare.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM