Ky është traileri i parë për ‘Mission Impossible: Fallout’

8:25 pm 05.02.18

 

Është lëshaur traileri i parë për filmin Mission Impossible: Fallout.

Fansat e françizës do të pëlqejnë pamjet që shfaqen në klipin që paralajmëron ardhjen e filmit të gjashtë ku Tom Cruise luan rolin e Ethan Hunt dhe përballet me pasojat e të kaluarës së tij, përfshirë familjen dhe disa miqë të tij.

Gjithsesi, Hunt gjendet në disa momente mjaft të rrezikshme të cilat edhe shfaqen në trailerin e parë të filmit që do ta ketë premierën më 27 korrik.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM