Ky është traileri i dytë për filmin Blade Runner 2049 (video)

8:10 pm 17.07.17

 

Ka dal traileri i dytë për filmin Blade Runner 2049.

Klipi tregon më shumë nga dialogu ndërmjet Rick Deckard (Harrison Ford) dhe Oficeri K (Ryan Gosling), duke treguar se si polici ka qëndruar i fshehur për shkak se ka qenë i “ndjekur”.

Filmi i Warner Bros. Pictures, nën regjinë e Denis Villeneuve, do të dal nëpër kinema gjatë tetorit të këtij viti.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM