Ky është tekst-videospoti i Ed Sheeran për këngën ‘Perfect’

3:34 pm 22.09.17

 

Ed Sheeran ka lëshuar një videospot përbërë vetëm nga teksti dhe ilustrimet grafike për këngën ‘Perfect’.

Kjo baladë është singli i katërt që lëshohet nga albumi Divide.

Albumi është më i suksesshmi në Britani të Madhe deri më tani për vitin 2017, duke shitur 2.2 milionë kopje gjatë gjashtë muajve të parë.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM