Ky është smartfoni me baterinë më afatgjatë në botë

8:02 pm 26.02.19

Energizer Unveils Mobile With 'Most Powerful Battery In The World'

Është ndoshta problemi i parë arkeik i botës – telefoni juaj i mençur që i mbaron bateria vetëm pas disa orëve, dhe është një përvojë vërtet e tmerrshme, por ato ditë të errëta mund të jenë shumë prapa nesh.
Kjo është në sajë të kompanisë franceze Avenir Telecom, e cila ka zbuluar një smartphone super të ri, i cili përfshin një bateri të madhe 18,000mAh – të mjaftueshme për të fuqizuar 100 orë muzikë.

Për ta vënë atë në perspektivë, ndërsa ju mund të luftoni për të shfrytëzar telefonin tuaj për një gjysëm dite pa e mbushur baterinë, Energizer Power Max P18K Pop mund t’ju japin përdoruesve një javë të tërë – ose deri në 48 orë rishikim të vazhdueshëm video në smartfonin e tyre.
The phone can reportedly last up to a week without needing to be charged. Credit: Instagram/sakhtafzarmag
Pra bateria e smartfonit mund të zgjasë deri në 50 ditë pa pasur nevojë të lidhet dhe mund të përdoret edhe si power bank për pajisje të tjera – duke e bërë atë ‘baterinë më të fuqishme në botë ‘.

Shkurt, ky smartfon është një bishë absolute./UrbanFm/

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM