Ky është sllogani për zgjedhjet lokale

11:51 am 09.10.17

 

Në mbledhjen e radhës të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve është akredituar grupi i radhës i vëzhguesve për zgjedhjet lokale.

Nga Zyra për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim u bë e ditur se ky është Grupi VI i vëzhguesve me 840 vëzhgues, transmeton gazeta Zëri.

Deri më tani numri i vëzhguesve të akredituar nga KQZ-ja për vëzhgimin e Zgjedhjeve Lokale të 22 tetorit është rreth 32 mijë e 500.

Në pikën tjetër të rendit të ditës, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve miratoi slloganin e Zgjedhjeve Lokale 2017, i cili është: “Për komunën tënde. Voto”.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM