Ky është projektligji për demarkacionin i proceduar në Kuvend

10:14 am 21.02.18

 

Duke kërkuar mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme për ditën e enjte, Qeveria e Kosovës i ka dërguar Kuvendit projektligjin “e modifikuar” për marrëveshjen e demarkacionit me Malin e Zi.

Këtij projektligji i është bashkangjitur edhe një Memorandum shpjegues, transmeton Koha.net që gjithashtu sjell këtë projektligj dhe që mund ta lexoni duke klikuar këtu.

Fillimisht i bëhet një përshkrim punës së Komisionit të kaluar, deri në arritjen e marrëveshjes me palën malazeze, sipas së cilës “shënjimi i vijës kufitare me Malin e Zi është në përputhshmëri të plotë me linjën kufitare sipas Kushtetutës së vitit 1974, me Planin e Ahtisarit dhe me Kushtetutën e Kosovës”.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM