Ky është iPhone X 

7:57 pm 12.09.17

Apple ka prezantuar modelin e ri të iPhone.

Quhet iPhone X (apo iPhone dhjetë) dhe përfshin një dizajn të ri pa buton dhe mundëson njohjen e fytyrës së përdoruesit.

Modeli i ri i mundëson përdoruesit që ta zhbllokoj atë (unlock) vetëm përmes shikimit. Dhe gjithashtu mund të përdoret fytyra e përdoruesit për të krijuar emojis.

Më poshtë shikoni videon për iPhone X i cili do të jetë i gatshëm për blerje që nga 3 nëntori. Çmimi fillestar është 999 dollarë.

Apple gjithashtu sot prezantoi edhe disa produkte të tjera, si rifreskimin e Apple TV dhe Apple Watch, si dhe iPhone 8 të ri dhe 8 Plus.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM