Kurti dhe Kadaj-Bujupi mbesin në paraburgim

4:43 pm 01.12.17

 

Seanca gjyqësore e së premtes ndaj katër deputetëve të Vetëvendosjes është mbyllur me vendimin që Albin Kurti dhe Donika Kadaj-Bujupi të mbesin në paraburgim.

Seanca gjyqësore do të vazhdojë më 7 dhjetor, duke filluar nga ora 09:00, transmeton Koha.net.

Të akuzuar në këtë rast janë edhe deputetët tjerë të VV-së, Faton Topalli dhe Albulena Haxhiu të cilët mbrohen në liri.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM