Kuba do të lejohet të ketë akses në internet duke filluar nga kjo javë.

8:30 pm 06.12.18

Image result for cuba internet

Të gjithë shtetasit e Kubës do të mund të kyçen në internet nga smartfonët e tyre.
Shteti ka punuar këtë vit që ta sjell rrjetin 3G në të gjithë ishullin e tyre dhe nga kjo javë shtetasit e Kubës do të kenë akses në 3G.
Kuba e legalizoi internetin nëpër shtëpi vitin e kaluar, dhe shpejtësia e internetit është përmirësuar dukshëm pas takimit dhe normalizimit me mardhëniet me ish presidentin e SHBA Barak Obama.

Shumica e faqeve të webit do të jenë të pacenzoruara, perveç disa radiove Amerikane.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM