Kroaci – Kosovë: Ndeshja vazhdon sot nga ora 14:30

8:37 am 03.09.17

 

Ndeshja e ndërprerë në minutën e 21-të në mes të Kroacisë dhe Kosovës do të vazhdoj sot nga ora 14:30.

Përfaqësuesit e dy klubeve, delegatët dhe gjyqtarët kanë vizituar terenin dhe kanë konstatuar se ai është në gjendje më të mirë sesa mbrëmë, transmeton Vecernji list.

Sipas rregullave të Fifa-s, ndeshja në Maksimir do të vazhdoj nga minuta e 21-të, aty ku është ndërprerë.

Në fushë dhe në bankën rezervë duhet të jenë lojtarët e njëjtë që ishin deri në atë minutë.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM