Kontrata e Kanye West thotë që ai kurrë nuk mund të dalë në pension

1:56 pm 05.03.19

Kanye contract
Kontrata e punës të Kanye West me labelin kryesor EMI thotë se ai kurrë nuk mund të dalë në pension, sipas dokumenteve të bëra publike nga një padi.

Sipas The Hollywood Reporter, kontrata e West thotë që ai duhet “të jetë i përfshirë në mënyrë aktive në shkrim, inçizim dhe prodhim të kompozimeve dhe albumeve të mëdha, si profesioni juaj parësor”. Vazhdon: “Asnjëherë gjatë asaj kohe nuk do të kërkosh të tërhiqesh si një kompozitor, si inçizues ose producent, ose për të marrë ndonjë pauzë të zgjatur gjatë së cilës ju nuk jeni duke ndjekur në mënyrë aktive karrierën tuaj muzikore në të njëjtën mënyrë themelore siç keni ndjekur karrierën deri më sot “.

West aktualisht po padit EMI mbi kontratën e tij dhe ka paraqitur dy padi në janar. Krahas rastit kundër EMI-së, i cili kontrollon të drejtat për të gjitha këngët e tij që nga 2003, ai po padit gjithashtu Roc-a-Fella Records, UMG Recordings, Def Jam dhe Grupin ndërkombëtar Bravado.
Rasti i West argumenton se ai ka qenë “duke punuar” për EMI që nga viti 2003 dhe përmend  Kodin e Punës të Kalifornisë që kufizon kontratat e shërbimit personal për jo më shumë se shtatë vjet. Padia e tij gjithashtu kërkon që ai të marrë pronësinë mbi të gjithë muzikën që ka bërë pas vitit 2010./UrbanFM/

Image result for kanye west

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM