Kjo është playlista e kryeministrit kanadez Justin Trudeau

8:10 pm 15.07.17

 

Duke pyetur “Çfarë po dëgjoj këtë verë? Si duhet të jem?” në gjuhën angleze dhe në atë franceze, kryeministri kanadez Justin Trudeau ka postuar të shtunën playlistën e tij me këngët e preferuara.

Janë gjithsej 39 këngë të cilat Trudeau ka zgjedhur t’i ndaj me përcjellësit e tij në Twitter, këngë këto të preferuara për të gjatë muajve të nxhetë të kësaj vere.

Në listën e Trudeau bëjnë pjesë Drake, Fiona Apple, R.E.M. dhe Peter Gabriel.

 

 

 

 

Kryeministri 45 vjeçar i Kanadasë nuk është i pari lider politik që krijon dhe ndanë një playlistë muzikore përmes platformën Spotify. Një gjë të tillë e kishte bërë edhe ish-presidenti amerikan Barack Obama gjatë vitit 2015, ku në këngët e tija të preferuara bënin pjesë edhe emrat e Bob Dylan, Stevie Wonder dhe Coldplay.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM