Kjo është kënga e Kampionatit Botëror nga Will Smith, Nicky Jam dhe Era Istrefi

3:55 pm 25.05.18

 

Will Smith, Nicky Jam dhe Era Istrefi janë bërë bashkë për të realizuar këngën zyrtare të Kampionatit Botëror në futboll që nis më 14 qershor në Rusi.

Sipas revistës Billboard, ekipi realizues është në qytetin e Budapestit duke e përfunduar këngën.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM