Kjo është kënga e Jason Derulo për Botërorin FIFA 2018

7:35 pm 09.03.18

 

Jason Derulo ka lëshuar këngën ‘Colors’ e cila është kënga zyrtare për Botërorin e futbollit FIFA 2018.

Me 32 ekipe pjesëmarrëse, Kampionati Botëror në Rusi fillon më 14 qershor.

Kënga ‘Colours’ nga tash do të shërbej si parapërgatitje për gjithë atmosferën e Kampionatit, dhe sigurisht se do të dëgjohet në çdo event gjatë gjithë ngjarjes sportive.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM