Kjo është kënga e Celine Dion për filmin ‘Beauty and the Beast’  (audio)

7:25 pm 14.03.17

Celine Dion ka realizuar një këngë baladë për filmin e ri ‘Beauty and the Beast’.

Kënga quhet ‘How Does a Moment Last Forever’ dhe është lëshuar si pjesë e soundtrackut të filmit.

Raportohet se kënga do të zë vend në pjesën e fundit të filmit.

Filmi i ri ‘Beauty and the Beast’ do të dal nëpër kinema më 17 mars. Në të paraqiten Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Ian McKellen dhe Emma Thompson.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM