King Krule luan tetë këngë “në hënë”

7:21 pm 08.03.18

 

King Krule ka lëshuar një videospot 31-minutësh duke performuar Live on the Moon.

Kjo është një performancë “në hënë” të cilën King Krule e ka realizuar përmes Molten Jets.

Në videon që mund ta shikoni më poshtë, bendi luan tetë këngë naga albumi i fundit The OOZ, përfshirë singlet si ‘Logos’ dhe ‘The Locomotive’.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM