Kidman dhe McGregor kujtojnë rolet e tyre në filmin ‘Moulin Rouge!’  (video)

7:45 pm 07.06.17

 

Nicole Kidman dhe Ewan McGregor janë ribashkuar për të folur së bashku rreth filmit Moulin Rouge!, plot 16 vite pas realizimit të tij.

Të dy aktorët u ulën përballë njëri tjetrit në serinë Actors On Actors të përgatitur nga Variety, derisa folën për punën e tyre e cila u konkretizua me filmin, përfshirë kohën prej dy javëve të kërcimit dhe këndimit që ishte realizuar gjashtë muaj para se të fillonin xhirimet e filmit.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM