KFOR-i në Kosovë “edhe për disa vite, ndoshta edhe më gjatë”

3:24 pm 14.05.18

 

Duke folur për Kosovën dhe për sigurinë e saj, Kryetari i Asamblesë Parlamentare të NATO-s, Paolo Ali, ka thënë se misioni i KFOR-it do të qëndrojë në Kosovë për sa kohë të ketë nevojë.

“NATO-ja dhe KFOR-i janë pjesë e këtij stabiliteti. Ata mbrojnë pjesëtarët e komunitetit shqiptar dhe të komunitetit serb. KFOR-i do të qëndrojë në Kosovë gjithnjë deri sa të ketë nevojë, ndoshta disa vite, ndoshta edhe më gjatë”, ka thënë Ali, transmeton Koha.net.

Ali ka theksuar se respektohet vendimi i Serbisë që të mos jetë anëtare e NATO-s.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM