Kevin Hart nuk do të prezantojë në ceremonine e Oscars pasiqë refuzon të kërkojë falje për sharje homofobike

9:56 am 07.12.18

The comedian announced he would step down and then apologized to the LGBTQ community for his 'insensitive words'  

Kevin Hart nuk do te jetë ai që do të prezantojë ceremoninë e Oscars pasiqë rishfaqen disa tweets të vjetër me përmbajtje homofobike.
Ai për një postim shkroi ‘kam vendosur që të tërhiqem si prezantuesi i ceremonisë së Oscars pasiqë nuk dua të jem tema kryesore e eventit por dua që talentët e asaj nate të festohen’ ai vazhdoi duket kerkuar falje të gjithë komunitetit LGBT për fjalët e thëna.

Mirëpo kërkim falja erdhi vonë nga ana e tij dhe veëm pse akademia Oscar i bëri ultimatum.

Disa nga fjalët që kishte thënë kundër komunetit LGBT janë se e vetmja frikë për djalin e tij ishte se do të ishte gej, dhe kishte bërë shaka për sëmundjen vdekjeprurëse AIDS.
Ai deklaron se i kishte adresuar shume herë këto shaka dhe se nuk do të dojë që të shkojë në të kaluarën dhe ta fshijë atë, sepse është një reflektim se kush ishte dhe se tani është njeri i ndryshuar.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM