Kevin Hart do të prezantojë në ceremoninë e Oscars

1:04 pm 05.12.18

Image result for oscars kevin hart
Akademia e filmit Oscars ka bërë të ditur se personazhi i cili do të prezantojë në ceremoninë e Oscars që mbahet vitin tjetër.
Kevin Hart ka deklaruar se është tejet i gëzuar që do të jetë pjesë e familjes Oscars dhe se ka qenë një ëndërr për të.

Prezantimi i ceremonisë së Oscars është një përgjegjësi tepër e madhe dhe Akademia gjithmonë përzgjedhë më të mirët e listës A të Hollywoodit.
Kevin Hart momentalisht është një nga aktorët dhe komedianët më të famshëm, ai njihet për rolet e tij në Jumanji dhe Central Inteligence.

Ai është një ndër aktorët e paktë Afrikano-Amerikan që do ta prezantojë ceremonine Oscars.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM