Këto torte do t’i donte secili në dasmën e vet  (video)

7:05 pm 07.04.17

Një tortë e veçantë nuk mund të mungoj në momentet e bashkimit zyrtar të dhëndrrit dhe nuses.

Për të kapur vëmendjen me hijeshinë dhe kujdesin e treguar, përveç të tjerash çiftet në ditën e tyre të martesës i kushtojnë rëndësi të duhur dhe pasion formës dhe dizajnit të tortes.

Më poshtë, përmes një video tregohen disa modele tortesh të cilat janë përgatitur nga Le Novelle Cake në Indonezi dhe që po cilësohen si epike për pamjen dhe mesazhin që ofrojnë për secilin çift fatlum që ka mundësitë të ketë njërën nga to në ditën e martesës.

Këto torte nuk janë të lira. Çmimet e tyre sillen nga 4,000 deri në 400,000 funte.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM